De vakantie neemt #FSOM over! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

maandag 10 september 2018

De vakantie neemt #FSOM over!

Vakantie, iedereen heeft het er over maar je hebt het niet allemaal tegelijk. Maar goed ook natuurlijk want anders stond iedereen in de rij voor een plekje aan de Franse riviera, zat het vliegtuig vol naar Canada en was er geen rijdende auto meer te vinden op de snelwegen. Dat gezegd hebbende komen we natuurlijk met een kleine aankondiging...

Afbeeldingsresultaat voor vakantie

Vakantie

Ja, dames en heren, ook wij hebben vakantie. En wanneer beheerders op vakantie gaan dan is de productiviteit omtrent nieuwe artikelen altijd een beetje lager. Dat betekent niet dat jullie de komende weken helemaal niets hoeven te verwachten maar verwacht een beetje minder. En dat hebben we ook wel verdient al zeggen we het zelf.

Uiteraard kan er vanuit onze vakantiebestemmingen prima worden geschreven en dat zullen we dan ook wel een beetje doen. Om jullie op de hoogte te houden natuurlijk.

Bier & Games

TheDutchBeerDad zal tijdens zijn reis door de vakantie altijd zijn ogen gesperd houden wanneer het gaat om de verschillende lekkernijen op het gebied van bier. Wellicht zit er zelfs wel een kleine beertrip in tijdens de vakantie, je weet het maar nooit.

Image may contain: drink, table and indoor

En ook de DutchPlayStationGamer zal het nieuws in de gaten houden en bij nieuwe ontwikkelingen zich zo spoedig mogelijk melden bij jullie zodat jullie gewoon op de hoogte blijven.


Je hoeft ons niet te missen, volg onze avonturen!

Mocht je ons nu echt gaan missen in de komende twee weken dan hebben we gelukkig een oplossing voor jullie! Buiten dat we natuurlijk via deze website het leukste nieuws naar buiten brengen blijven we wel actief op onze Social Media kanalen! Even op een rijtje:

Fifty Shades of Men: Instagram & Facebook
TheDutchBeerDad: Instagram
DutchPlayStationGamer: Instagram & Instagram
Beerystagram: Instagram

See you soon!

Misschien heb je je vakantie er al op zitten, misschien ben je op vakantie of wellicht moet je nog op vakantie. Waar je ook gaat en wat je ook gaat doen, neem #FSOM met je mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?