Is Henry Cavill de beste keuze voor Netflix's The Witcher? - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

vrijdag 14 september 2018

Is Henry Cavill de beste keuze voor Netflix's The Witcher?

Nu de stof is neergedaald is iedereen die het nieuws gevolgd heeft bekend met het feit dat Henry Cavill de rol van Geralt of Rivia op zich zal nemen in Netflix's The Witcher. Voordat dit nieuws bekend werd was er al veel speculatie omtrent een actuer die Geralt zou kunnen vertolken. Daarom leek het mij leuk om, vanuit het zonnige Italië, eens te kijken welke acteurs volgens mij en andere fans van de boeken/games wellicht ook geschikt zouden zijn geweest om de "White Wolf" te spelen. Let's dive right in!


Speculatie

Op het wereld wijde web is het natuurlijk niet vreemd dat er ontzettend veel speculatie is over welke acteur welke rol gaat krijgen in welke film. Kijk bijvoorbeeld naar de commotie omtrent de acteur die Daniel Craig moet gaan vervangen als James Bond. Zo zien fans Tom Hardy kwam een aantal keer voorbij en sommigen zeiden zelfs dat het wellicht tijd werd om James Bond te veranderen in Jasmine Bond en een vrouw de hoofdrol te laten spelen als de spion 007. Een naam die echter de overhand ging nemen was een acteur die ook voor The Witcher door fans werd geopperd.

Idris Elba

Zo werd gedacht aan Idris Elba. Na successen te hebben geboekt met de BBC serie Luther en films als Beast of no Nation, Thor en Pacific Rim zagen fans in hem ook wel Geralt of Rivia. Op zich een merkwaardige keuze omdat Geralt een blanke man is die door mutaties spierwit haar heeft en de bijnaam "White Wolf". Nu hadden ze hier vast een verhaal aan kunnen knopen, zie The Dark Tower van Stephen King.

Afbeeldingsresultaat voor idris elba geralt of rivia
Idris als Heimdall in Thor

Jamie Lannister aka Nikolaj Coster-Waldau

Fans zagen deze Game of Thrones alumni wel zitten als Geralt. En wat betreft het tijdframe had het wellicht ook nog gekund ook. Game of Thrones gaat in maart zijn laatste seizoen in en, als ik me niet vergis, is Nikolaj klaar met filmen voor GoT. Dit zou dus een uitgelezen kans zijn geweest maar zoals we weten is hij het niet geworden.

Afbeeldingsresultaat voor geralt of rivia

Aragorn oftewel Viggo Mortensen

Ik moet bekennen dat Viggo Mortensen ook bij mij door mijn hoofd ging toen bekend werd dat Netflix een Witcher serie ging maken. De juiste leeftijd, de juiste looks en hij kan goed overweg met een zwaard. Deze keuze had ik ook wel achter kunnen staan.

Afbeeldingsresultaat voor viggo mortensen geralt of rivia

Mads Mikkelson

Wellicht wel een van mijn favorieten om de rol van Geralt of Rivia op te pakken. Voornamelijk door een fan teaser trailer en afbeelding zoals hieronder zag ik hem wel in de rol van de "White Wolf".

Afbeeldingsresultaat voor mads mikkelsen witcher
Mads Mikkelsen as Geralt of Rivia

Ondanks dat de trailer natuurlijk nepper dan nep is zag ik het toch wel zitten.Jullie favoriet

Nu heb ik hier een aantal acteurs genoemd en we wetan natuurlijk allemaal dat Henry Cavill de eer heeft gekregen. Gezien hij bekend is met zowel de boeken als de games zie ik hem de rol wel eer aan doen. Ik blijf optimistisch, zeker na het zien van de fan art van BossLogic. Is hij ook de beste keuze die ze hadden kunnen maken? Dat gaan we zien zodra de serie op Netflix komt te staan.

De grote vraag is nu natuurlijk, welke acteur kreeg jullie voorkeur? En hoe kijk je aan tegen Henry Cavill? Laat het weten in de comments!

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld of DutchPlayStationGamer.

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram op CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!
Check back every friday!

Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Speciaal geselecteerd voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?