Het Holland Bluesfestival in Grolloo stopt definitief! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

donderdag 27 september 2018

Het Holland Bluesfestival in Grolloo stopt definitief!

Grolloo - Een plaatsje in Drenthe waar de grootste artiesten ter wereld zich verzamelen, en waar er nog ongestoord genoten kan worden van echte hits uit het verleden en heden. Artiesten die een haast heroïsch aanzien hebben bij velen, die de bezoekers verblijden met de klanken van de gitaren en de snares van de drums. Dit alles stopt na de 5e editie van het Holland Bluesfestival in Grolloo...


Het nieuws dat het Holland Bluesfestival na haar 5e editie zal stoppen komt niet als een schok meld Johan Derksen aan RTV Drenthe. Toch blijft het een trieste mededeling voor alle muziekliefhebbers die de afgelopen jaren het festival in Grolloo bezochten. En al helemaal omdat de meest recente editie een gigantisch succes was.

Johan Derksen is natuurlijk vooral bekend door zijn glansrijke carrière als linksback, en de voetbalpraatprogramma's Voetbal Inside wat tegenwoordig Veronica Inside heet! Maar Johan Derksen heeft een nog grotere passie... Muziek!
Met namen als Joe Bonamassa, Ringo Starr, Jeff Beck, Walter Trout, Joanna Conner en nog vele anderen, heeft Grolloo zich de status verworven als het Monterey van West Europa. Waar de artiesten uit het verleden op een podium staan die ze verdienen, en de nieuwe helden zoals bijvoorbeeld Joe Bonamassa zich kunnen uitleven.

Johan Derksen vertelde aan RTV Drenthe: "Het is niet haalbaar om artiesten als Eric Clapton naar Grolloo te halen, en we willen wel alleen de echte wereldtop hebben. Een grote band vraagt al gauw een half miljoen euro per uur spelen, waarbij ze ook nog de helft als aanbetaling willen. Dit is alleen mogelijk doordat er twee bluesliefhebbers als sponsoren fungeren." Het festival heeft bij elke editie de absolute wereldtop weten te strikken, maar na 5 edities hebben we die allemaal wel gezien en is het tijd om het succesvol af te ronden.

Vrees niet!


Maar vrees niet! In 2020 is pas de 5e editie van dit festival, wat betekend dat je het Holland Bluesfestival nog 2 keer kunt gaan bezoeken! De voorbereidingen voor het festival in 2019 zijn al in volle gang, daarover kun je hier meer vinden.

Daarnaast verklapte Johan Derksen dat er plannen zijn om met dezelfde twee bluesliefhebbers, een echt Bluescafé te openen in de bruisende stad Rotterdam. Wanneer daarover meer nieuws is, horen jullie dat natuurlijk ook gelijk van ons!

Dit artikel is gemaakt door: Bas de Goede / Untappd & Instagram: thedutchbeerdad 
Kijk snel bij ons op facebook, Like onze pagina en join een de Fifty Shades of Men groepen!

Volg ons op Instagram! En abonneer je snel op het YouTube kanaal van Fifty Shades of Men!

Deze artikelen zijn speciaal voor jou geselecteerd!

-->Within Temptation is terug!
-->Ledget, Not dead yet!
-->De Paters uit Zundert komen met een nieuw Trappistenbier!

Jouw bier op Fifty Shades of Men
Gebruik het contactformulier, benader ons op Instagram/facebook op stuur gewoon een mailtje naar fiftyshadesofmen@outlook.com! 
Ben jij of  jou onderneming/product op zoek naar een partner 
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? 


Neem dan contact op met Kim Michaelis Marketing via kimmichaelis@hotmail.com. 
Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.
Social Media Management & Micro Marketing.
Foto's zijn eigendom van www.hollandbluesfestival.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?