Spanning omtrent PlayStation firmware 6.00? - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 15 september 2018

Spanning omtrent PlayStation firmware 6.00?

Afgelopen week bracht Sony vanuit het niets een nieuwe firmware uit voor de PlayStation 4. Nu is dit niet heel erg bijzonder want natuurlijk brengen ze wel vaker een firmware uit. Wat echter wel bijzonder is is het versienummer. Normaal worden kleine updates zoals 5.01 of 5.02 snel uitgebracht. Echter bracht Sony het versienummer nu over naar 6.00. Normaliter een major update! Wat houdt Sony voor ons verborgen?


What's new?

Juist dat is de grote vraag. What's new. Dit zeggen de release notes van Sony:

  • This system software update improves system performance.
Dus de systeemperformance wordt verbeterd. Thanks Sony! Iedereen zijn hoop omhoog met het oog op nieuwe features en dan krijgen we dit. Maar is het allemaal schijn?

Tweet little birdy, tweet

Op Twitter vroeg een fan zich dit ook af en vroeg openlijk op Twitter of er wellicht een mysterieuze verborgen feature toegevoegd was aan deze update.

Afbeeldingsresultaat voor twitter

Luke Mears, die werkzaam is bij Sony als Online Safety Team Manager, gaf een cryptisch antwoord op de vraag wat maanden aan voorbereiding met een beta voor zin heeft wanneer er niets in de daadwerkelijke update zit. Zijn antwoord: You'll see en op een vervolgvraag These lips are sealed.

Wat voor features?

Fans beginnen natuurlijk bij het lezen van zulke berichten direct met speculeren. Er zijn twee features die eigenlijk telkens weer naar voren komen die fans klaarblijkelijk zouden willen in de loop van firmware 6.00.

  • Backwards compatibility
  • PSN naam veranderen
Van deze twee is de laatste de meeste gewilde. Ik vermoed dat het om iets totaal verschillends zal gaan maar wat precies is mij niet helemaal duidelijk.

Wat denken jullie?

Welke features willen jullie terug zien in deze nieuwe firmware? Laat het weten in de comments!


Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld of DutchPlayStationGamer.

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram op CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!
Check back every friday!

Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?