Within Temptation is terug! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 15 september 2018

Within Temptation is terug!

Within Temptation is natuurlijk nooit helemaal weg geweest maar is met de aankondiging van een nieuw album spenderen we daar graag even een artikeltje aan.
Afbeeldingsresultaat voor within temptation resist album

Ja, dat was toch wel even schrikken toen Within Temptation gisteren ineens het album Resist aankondigde. En de release? Zeker weer wachten tot half 2019? Nee hoor, het album komt gewoon nog DIT JAAR uit. Op 14 december kunnen we al gaan genieten van een nieuwe sound!

Sharon den Adel zei het volgende over het album (vertaald uit het Engels):

Het lijkt wel alsof muziek van tegenwoordig een bepaalde vorm van rebelsheid mist. Ons doel was om zoveel mogelijk muzikale stijlen te pakken die we leuk vonden die die zo "ruig" mogelijk te maken zonder het geluid te verliezen. Het geluid die we hebben overgehouden is ruiger, harder en futuristischer dan ooit.

Of dat gelukt is weten we natuurlijk pas op 16 december maar we hebben  alvast een voorproefje gekregen met een eerste single The Reckoning ft Jacoby Shaddix. Jacoby kennen we natuurlijk van Papa Roach. Luister hieronder via YouTube of Spotify en laat in de comments weten wat je er van vindt!Dit artikel is geschreven door: Peter / cloudstrifenl / dutchplaystationgamer

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?