Blockbuster 2019 - de PlayStation titels van 2019! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zaterdag 13 oktober 2018

Blockbuster 2019 - de PlayStation titels van 2019!

Dat we in 2018 nog even aan het knallen zijn in de laatste vier maanden van het jaar met onder andere Spider-Man, FIFA 19, Assassin's Creed Odyssey, Call of Duty: Black Ops IIII, Red Dead Redemption 2, Fallout 76 en nu vergeet ik er vast nog een aantal. Kortom, het najaar van 2018 is voor ons als gamers fantastisch. Maar hebben we dan nog wel iets om naar uit te kijken in 2019? Het korte antwoord: Absoluut!


2018 is en was fantastisch!

2018 is nog niet voorbij en toch kan ik zeggen dat het een fantastisch gamejaar is. Ik noemde in de intro al een aantal titels die in de laatste vier maanden zijn uitgekomen maar er zijn natuurlijk nog veel meer titels uitgekomen. Bij mij komen Far Cry 5, Monster Hunter World en Ni No Kuni 2 bijvoorbeeld op. Kortom we hebben al met een heel mooi 2018 gehad en daarom vond ik het wel leuk om ook eens vooruit te kijken naar 2019.

2019 - een jaar om te gamen!

Januari

Eigenlijk begint 2019 heel erg goed. Zo kunnen we als PlayStation gamers aan de slag met Ace Combat 7: Skies Unknown en de remake waar we allemaal op wachten, Resident Evil 2. Ook krijgen we in januari een andere toptitel uit de stal van Square Enix. Ik heb het dan natuurlijk over Kingdom Hearts III. Deze game staat gepland voor een release op 25 januari en neemt ons mee naar oude en nieuwe werelden waaronder de wereld van Monsters en Co. Check hieronder alle trailers die zijn verschenen tot en met september 2018!


Februari

Nu kunnen we natuurlijk net doen alsof dat allemaal wel meevalt in januari maar in februari wordt er weer een flinke aanslag verwacht op onze portemonnee en onze vrije tijd. De grootste dag van misschien wel heel 2019 zit ook gewoon al in de tweede maand van het jaar! 22 februari brengt ons niet 1, niet 2 maar 3 AAA titels! Dat wordt dus gewoon kiezen welke je als eerste gaat spelen. Ik heb het natuurlijk over Anthem van BioWare. Days Gone van Bend Studio en Metro Exodus van 4A Games. Alsof dat nog niet genoeg is krijgen we een week later, op 28 februari, Left Alive. Het wordt een drukke winter als ik dat zo inschat.

Maart

Maar ook in maart houdt de stroom van nieuwe toptitels gewoon niet op. Zo brengt Capcom eindelijk maar toch Devil May Cry 5 een echt vervolg in de reeks en niet met een "nieuwe" Dante maar gewoon met de Dante we all know and love. Ook komt Nero terug dus dan wordt gewoon ouderwets demonen slachten op 8 maart. Is het dan afgelopen? Nee, want er komen nog drie titels uit in maart, voor zover dat nu al bekend is. Zo kunnen we vanaf 15 maart aan de slag met de opvolger van het succesvolle The Division met The Division 2! Dit keer ruilen we New York City in voor Washington DC waar je weer aan de slag mag als een Division agent.

Daarmee is maart nog niet voorbij want op 21 maart verschijnt The Sinking City, een horror game die geinspireerd is door de horrorwereld van H.P. Lovecraft. Ik durf hem bijna niet meer te spelen!


Last but not least een game van de developer die ons Demon's Souls, Dark Souls en Bloodborne bracht: From Software. Met Sekiro: Shadows Die Twice krijgen we een heel ander avontuur dan we de laatste jaren van deze developer gewend zijn en ik kan daar eigenlijk enkel achter staan.


Maar er komt nog meer in 2019

Dat is in de eerste drie maanden alleen al een voorraad games die we soms in een jaar niet krijgen. Natuurlijk gaat mijn gamerhart daar een stuk sneller van slaan maar er komen nog meer games aan in 2019! De lijst voor zover die bekend is:

 • Babylon's Fall
 • Control
 • Catherine: Full Body
 • Code Vein
 • Dead or Alive 6
 • Jump Force
 • Psychonauts
 • Rage 2
 • Samurai Showdown
 • Sea of Solitude
 • Skull & Bones
 • Star Wars Jedi: Fallen Order (verwacht in 2019)
 • The Surge 2 (verwacht in 2019)
 • Twin Mirror
 • Wasteland 3
 • Wolfenstein: Youngblood
 • World War Z

Het zijn drukke tijden voor ons gamers

We mogen natuurlijk heel erg blij zijn dat er nog zoveel moois aankomt het komende jaar en daar komt vast nog een heleboel bij. Welke titels ga jij spelen? Welke sla je over? Ga je op 22 februari een multikoop doen of laat je games (eerste) links liggen? Ik ben benieuwd, laat het weten in de comments.

Tot volgende week!

PS: Aankomende week meer informatie over de #FSOM Game of the Year Awards!

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld of DutchPlayStationGamer.

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram op CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!
Check back every friday!

Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer

4 opmerkingen:

 1. Mis the last of us part 2 in dit rijtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is wel een goeie! @dutchplaystationgamer moet deze allicht nog toevoegen? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Last of Us part 2 moet er wel bij hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The Last of Us 2 is nog niet bevestigt voor 2019 dus die staat om die reden niet op het lijstje. Zodra dit officieel wordt bevestigt dan komt deze uiteraard in de lijst met games voor 2019!

  BeantwoordenVerwijderen

Post Bottom Ad

Hier adverteren?