Uiltje Fresh & Fast // #1 Citra Zebra en #2 Flora en Fauna - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

maandag 15 oktober 2018

Uiltje Fresh & Fast // #1 Citra Zebra en #2 Flora en Fauna

't Uiltje Fresh&Fast - Het nieuwe concept van brouwerij het Uiltje Fresh&Fast verspreidde zichzelf als een olievlek over social media. Iedereen was hyped om de nieuwe 440ml blikken zsm in huis te halen. Via m’n favoriete bierwinkel Craft&Cans heb ik (met 15% korting // #FSOM15) een blik weten te bemachtigen. Dus ja, vers bier, moet je vers drinken. Thuis in de koelkast gezet en diezelfde avond open getrokken. En man man man. Uiltje heeft het weer gedaan. Wat een lekker biertje!
Het bier is supervers! En dat proef je! Veel citrusfruit en een fijne milde bitterheid die vrij lang blijft hangen. Zit een heel klein zuurtje in de licht-droge afdronk. Van mij had hij ietsiepietsie bitterder gemogen maar dat is mijn persoonlijke smaak. Super goede start van het nieuwe concept!
Untappd 4/5
En daar was nummer 2 van Fresh&Fast van het Uiltje. Hoge verwachtingen na de topper van 2 weken terug. Ook deze bij Craft&Cans Leiden gescoord! En ook deze dezelfde avond gedronken. Moet zeggen dat ik een beetje schrok!

Bij het ruiken van het bier merkte ik al een flinke dosis bitterheid. Maar echt flink! Oké, betekend niet direct dat het een vies biertje is. Dus we gaan proeven. Mooie fruitige basis. Mango, mandarijn en guave. En toen kwam de klap. De bitterheid paste op zich wel bij het bier en was minder hinderlijk als ik dacht, maar de hop-burn van dit bier! Mensen! Een beetje hop-burn vind ik wel lekker maar dit begon mij met elke slok meer tegen te staan. Zonde, want de fruitigheid en mooie sap-achtige body waren echt lekker!

Op Instagram lees ik dat de één meer last had van de hop-burn dan de ander. Waar dit aan ligt? Persoonlijke smaak? Verschil per blik? Ik weet het niet. Maar ik vond het in ieder geval hinderlijk. Ondanks de burn krijg dit bier toch een 3.25/5 van mij. De mooie fruitige tonen en fijne volle body waren echt lekker! Kortom; ik zou hem toch proberen als ik jullie was. Iedereen heeft weer andere voorkeur wat betreft hop-burn.

Ben benieuwd naar nummer 3! Tot nu toe een mooi concept van het Uiltje. Wat ik me erg afvraag is hoe lang dit concept stand houdt en hoe lang de bierliefhebber het leuk blijft vinden. We gaan het meemaken!

Gegroet!

Peet (beerystagram)

Artikel door: Peter v. Beelen / Untappd & Instagram Beerystagram

Jouw bier op Fifty Shades of Men

Gebruik het contactformulier, benader ons op Instagram/facebook op stuur gewoon een mailtje naar fiftyshadesofmen@outlook.com 
Eindredactie: Bas de Goede / Untappd & Instagram: thedutchbeerdad 
Ben jij of  jou onderneming/product op zoek naar een partner 
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? 
Neem dan contact op met Kim Michaelis Marketing via kimmichaelis@hotmail.com. 
Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.
Social Media Management & Micro Marketing.
Foto's zijn eigendom van de maker van dit artikel. gebruik is enkel 
toegestaan met de toestemming van de maker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?