De Grolsch 0,0% pakt goud! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

woensdag 14 november 2018

De Grolsch 0,0% pakt goud!

Neurenberg - Een internationale jury had op 14 november in Neurenberg, de nobele taak om een top 3 bieren samen te stellen in iedere categorie die haast denkbaar is. Als ik dan over die bewuste top 3 begin, bedoel ik natuurlijk de top 3 van de ' European Beer Star ' uitreiking. Voor de Grolsch 0,0% betekende dit haar tweede prijs dit kalenderjaar...

De European Beer Star

Wat is de European Beer Star? Dit is simpelweg een verkiezing voor het beste bier, en dat in elke denkbare categorie. Veel ingewikkelder kan ik dit niet maken! (Gelukkig!) In elk van de 65 categorieën word een top 3 gekozen, en die krijgen dan een bronzen, zilveren of gouden ster. Dit jaar deden er maar liefst 2344 bieren mee in 65 verschillende categorieën, hierdoor lag de lat behoorlijk hoog om een ster te pakken. Begin Oktober kwamen 144 bierexperts uit 32 landen naar Neurenberg toe om te jureren, en hun oordeel stemt de brouwer uit Grolsch dan ook uitermate tevreden.
De Grolsch 0,0% pakte de gouden ster in de categorie "Alcoholvrij bier, ondergistend ", en hier is de brouwer uit Enschede natuurlijk supertrots op! Guy Evers is meesterbrouwer bij Grolsch, en de 0,0% is zijn kindje. "Voor het brouwen van de Grolsch 0,0% gebruiken we twee soorten hop, net als bij het brouwen van de reguliere Grolsch pilsener. De eerste hopsoort is voor de aroma en de tweede voor de bitterheid. Daarvoor is een uniek proces ontwikkeld, waarbij de gistgroei gestimuleerd wordt en de alcoholische gisting wordt afgeremd. Met als resultaat een volle frisse smaak, en die duidelijk Grolsch signatuur. Het is dan ook geweldig dat we naast de waardering van onze consument, nu ook gewaardeerd worden met deze prestigieuze prijs!" Zo zei, Guy Evers eerder.
Dit is al de tweede prijs die de Grolsch 0,0% pakte dit jaar. Want in augustus won de 0,0% ook al de titel van 'Country Winner' tijdens de World Beer Awards. Doordat steeds meer mensen bewuster met hun gezondheid bezig zijn. En alcohol vrij bier aan populariteit groeit, speelt Grolsch zeer goed in op de vraag van de markt.

Bekijk hier de video van meesterbrouwer Guy Evers van Grolsch, over de Grolsch 0,0% zelf:
Artikel door: Bas de Goede / Untappd & Instagram: thedutchbeerdad 
Kijk snel bij ons op Facebook, Like onze pagina en join een de Fifty Shades of Men groepen!
Instagram is bij ons de place to be, volg daarom @fiftyshades_ofmen snel en mis niets meer!

Jouw verhaal op Fifty Shades of Men
Gebruik het contactformulier, benader ons op Instagram/facebook op stuur gewoon een mailtje naar fiftyshadesofmen@outlook.com 
Ben jij of  jouw onderneming/product op zoek naar een partner 
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven? 
Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com. 

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.
Social Media Management & Micro Marketing.
Foto's zijn eigendom van Fifty Shades of Men.
Deze mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?