Spider-Man: The City That Never Sleeps - The Heist Review - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zondag 4 november 2018

Spider-Man: The City That Never Sleeps - The Heist Review

Door alle grote game releases van de afgelopen maand zou je bijna vergeten dat een pareltje uit september zijn eerste DLC heeft gekregen. Ik ben er mee aan de slag gegaan en ik vond er het mijne van. Daarom deze review van de eerste The City That Never Sleeps DLC voor Spider-Man, The Heist.

Wie onze podcast over Spider-Man heeft geluisterd weet dat ik erg enthousiast ben over Spider-Man. Dit was de game waar ik als Spidey fan op zat te wachten! Toen ik bij de Gamemania de game kocht kreeg ik de vraag of ik direct de Season Pass aan wilde schaffen. Gezien het Spider-Man is en ik al best onder de indruk was van wat had ik had gezien in de vele gameplay video's heb ik die er maar direct bij genomen. Maar of dit het juiste besluit was?

The City That Never Sleeps

Het totale DLC pakket voor Spider-Man heeft The City That Never Sleeps en deze is opgeknipt in drie delen. 23 oktober kwam het eerste deel uit in de vorm van The Heist en deze DLC brengt een oude bekende terug naar New York.

Felicia Hardy, oftewel Black Cat, is terug voor een grote score. Het grote plan is om van de mafia te stelen en zoals je wellicht zou verwachten stelt deze criminele organisatie dit niet erg op prijs. Het is aan jou om Black Cat tegen te houden en tegelijkertijd de maffia een beetje terug in het gareel te krijgen. Dit gebeurd op verschillende manieren. Allereerst heb je natuurlijk het verhaal waar je ongeveer 1,5 tot 2 uur mee bezig bent. Daarnaast heb je een aantal side-missions die je kunt voltooien.


What's new!

Het is bij deze side-missions jammer dat Insomniac Games (nog) niet geleerd heeft van de volledige game. Wanneer je alle disctricten in 100% wilt behalen moet je een aantal dingen doen. Zo heb je een aantal challenges van Screwball die je met minimaal brons moet behalen. Ook kun je je verzameldrang weer volop uitbuiten door verschillende schilderijen te bemachtigen en kun je drie nieuwe suits bemachtigen.

Om de speelduur te verlengen zijn er helaas ook weer misdaden om op te lossen. In de game zelf vond ik deze taak al heel erg vervelend om uit te voeren omdat het constant hetzelfde was. Helaas is dat ook in deze eerste DLC nog steeds het geval. Wel is er een missie type bijgekomen. Naast het ontmantelen van bommen, het uitschakelen van snipers, het redden van burgers en winkeldiefstal stoppen (ja, het zit er allemaal weer in) kun je nu ook autobommen onschadelijk maken. Dit onschadelijk maken doe je door middel van een spider-bot. Je rent met deze spider-bot over de straten door met je meter te volgen. Wanneer je de bom hebt gevonden laat je een elektrische lading los die de bom onschadelijk maakt. Een kind kan de was doen.

Naast deze nieuwe side-mission is er ook een nieuwe vijand toegevoegd. Deze super bruut is nog sterker en doet dus niet alleen meer schade maar kan ook meer incasseren. Je bent gewaarschuwd!

Een goed begin is het halve werk

Waar Spider-Man goed begon is het met deze eerste DLC eigenlijk het verhaal die het overeind houdt. De side-missions zijn op een vernieuwing na hetzelfde en de challenges die je hebt zijn na 1 keer saai en wordt het een herhaling van zetten.

Wellicht wanneer je het in het totaalpakket ziet dat deze DLC de moeite waard zou zijn maar ik zou de €7.99 die deze stand alone DLC kost om aan te schaffen nog even in je virtuele portemonnee houden.

#FSOM cijfer: 6.5

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld of DutchPlayStationGamer.

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram op CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!
Check back every saturday!

Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?