Wat is Sony van plan? Geen PSX en E3! - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

zondag 18 november 2018

Wat is Sony van plan? Geen PSX en E3!

PlayStation niet op E3 - Het was even schrikken afgelopen week toen Sony PlayStation bekend maakte niet te verschijnen op E3 2019. E3, oftewel de Electronic Entertainment Expo, is de grootste gamebeurs van de wereld en gebruikelijk is dat de drie giganten een eigen persconferentie geven. In 1995 voor het eerst en nu, 24 jaar later, verschijnt Sony niet! Wat is Sony van plan?
Statement

Het officiële statement, vrij vertaald, zegt het volgende:

"Terwijl de industrie veranderd, zoekt Sony Interactive Entertainment nieuwe en innovatieve manieren om in contact te blijven met de community. PlayStation fans betekenen veel voor ons en we willen altijd innovatief zijn, anders denken en experimenteren met nieuwe manieren om gamers te bereiken. Dit heeft geresulteerd in het feit dat we niet verschijnen op E3 2019. We zoeken nieuwe en bekende manieren om in 2019 met onze community in contact te blijven en kunnen niet wachten om onze plannen met jullie te delen".

De grote vraag die echter in de lucht blijft hangen, wat is nu de reden dat ze het overslaan en wat gaan ze dan wel doen?

Sony heeft geen games op de plank

Het kan natuurlijk zo zijn dat Sony geen games meer heeft om aan te kondigen. Days Gone, The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Dreams en Death Stranding. Deze games zijn wel aangekondigd en sommigen hebben zelfs een releasedatum in 2019! Andere games hebben nog geen concrete datum maar wellicht is die er ook nog niet aan vast te hangen of wellicht is het de moeite niet om daarvoor naar E3 te komen.Ook heeft PlayStation al laten weten geen aankondigingen of iets dergelijks te gaan doen tijdens E3. Dus geen eigen evenement of iets dergelijks. Opvallend is het wel dat er dit jaar ook geen PlayStation Experience is. Dit evenement werd sinds de aankondiging van de PlayStation 4 ook jaarlijks gehouden maar ook deze slaan ze dus dit jaar over.

PlayStation 5

Officieel zijn het natuurlijk maar geruchten maar de kans dat er een PlayStation 5 in de maak is zal niemand verrassen. Het kan natuurlijk zijn dat SIE wacht met de aankondiging tot in het nieuwe jaar om zo dit feestdagenseizoen nog een keer mee te kunnen pakken met de PlayStation 4 om vervolgens begin 2019 de PlayStation 5 aan te kondigen en dan te melden dat Death Stranding en The Last of Us Part II launch titels zijn.

Of het is allemaal wishful thinking. We weten het simpelweg niet.Dreaming of streaming

Wat we wel weten is dat we tegenwoordig steeds meer zaken streamen. Muziek, series, films, podcasts en ga zo maar door, verkopen dalen, streamen schiet omhoog. Ook op het gebied van gaming zien we dat deze trend zich voortzet. Met PlayStation Now heeft Sony al laten zien dat ze de technologie hebben en dat het voor de toekomst zeker interessant kan zijn. Een hybride console/app zou dus eigenlijk niet zo ondenkbaar zijn in de toekomst.


Wat denken jullie?

Waar denken jullie dat SIE mee bezig is? Gaan ze net voor E3 komen met gigantisch nieuws? PS5? Streaming? Of iets heel anders? Ik ben benieuwd wat jullie denken dat de beweegreden is voor Sony om het zo aan te pakken. Een ding is zeker, E3 2019 zal anders zijn.

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld of DutchPlayStationGamer.

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram via CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!
Check back every saturday!

Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!

Ben jij of is jouw onderneming/product op zoek naar een partner
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven?
Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com!

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.

Social Media Management, Social Media HOSTING & Micro Marketing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?