De vijf beste games van 2018 - volgens DutchPlayStationGamer - Fifty Shades of Men

Breaking

Home Top Ad

Hier adverteren?

Post Top Ad

Hier adverteren?

maandag 24 december 2018

De vijf beste games van 2018 - volgens DutchPlayStationGamer

Game of the Year 2018 - Het jaar is bijna voorbij en dat betekent dat we ook bij #FSOM een blik terugwerpen. Gaming was groots in 2018 en onze gamers hebben zo hun eigen top 5 samengesteld. De aftrap van top 5 is aan DutchPlayStationGamer. Hieronder zijn verhaal over 2018. Read and enjoy!


Als ik terugkijk op 2018 kan ik oprecht zeggen dat ik veel fun heb gehad met gamen. Ook buiten de wereld van PlayStation. Bij deze dan ook mijn persoonlijke top 5 PlayStation 4 games 2018. Zijn jullie er klaar voor?


5. Dark Souls Remastered

Als er voor mij een franchise is die mijn hart heeft gestolen is het wel de Souls franchise. Na Demon's Souls was ik verslaafd en Dark Souls ken ik zo'n beetje uit mijn hoofd. Het level design, de vijanden, de bossfights en het verhaal waren voor mij genoeg om een van mijn favoriete games allertijden te maken. Deze remaster is dan ook een geschenk voor mij. Niets nieuws onder de horizon maar wel allemaal supervloeiend met een constante framerate. Na op de PlayStation 3 al 300+ uur gespeeld te hebben en nu op de PlayStation 4 ook weer 100 uur kan ik vrijuit zeggen dat deze game thuishoort in mijn top 5 van 2018.

4. Marvel's Spider-Man

Spider-Man is min of meer een jeugdheld. Een van de enige comics die ik vroeger wel gelezen heb en de tekenfilms gingen er ook altijd goed in! Je kunt je dan wellicht redelijk voorstellen dat ik erg uitkeek naar deze titel en voor mij heeft Insomniac Games de verwachting meer dan waar gemaakt. Het enige minpunt dat ik op een gegeven moment had was het klaar zijn met de, voor mijn gevoel, eindeloze crimes. Maar je kunt niet alles hebben. Gelukkig was dat een kleine vlek op een verder fantastisch game en ik kijk dan ook zeker uit naar een vervolg! Check ook onze Spider-Man podcast!


3. Assassin's Creed: Odyssey

Ik heb iets met cults en daarin sta ik blijkbaar niet alleen. Ubisoft bracht in maart Far Cry 5 uit die de focus legt op een cult en ook in Assassin's Creed Odyssey krijgen we er mee te maken. Maar de Cult of Kosmos is niet het enige wat mij trekt aan deze Assasssin's Creed game. De immense wereld, het hoge aantal quests, de mysterieuze beesten het is voor mij allemaal reden om de game in mijn top 5 te zetten. Waar ik hoge hoop voor had maar toch een beetje tegenviel waren de naval battles maar je kunt ook niet alles hebben. Dat deze titel in mijn top 5 staat is wellicht geen hele grote verrassing gezien mijn lovende review.


2. God of War

Kratos is back! Of is hij eigenlijk nooit weg geweest? Afijn, met de reboot van de God of War franchise is Kratos weer helemaal waar hij hoort te zijn, op het slagveld. Nadat hij met de Griekse goden heeft afgerekend denken de Noorse goden Kratos wel klein te kunnen krijgen. Zo verandert een reis om het as te verspreiden van de overleden vrouw van Kratos is een quest waarin vader en zoon een band vormen.


1. Red Dead Redemption 2

Dit zal wellicht geen verrassing meer zijn na de andere 4 maar dat hoeft ook niet. Ik schreef al een kort artikel over mijn wildlife adventure maar nu ik de game heb uitgespeeld kan ik het oprecht zeggen, Red Dead Redemption 2 is mijn Game of the Year 2018! Rockstar games zet een geloofwaardige game neer met veel realisme. De details in de game zijn oogverblindend, van de voetstappen in de modder, de natte pakken na een regenbui, het afvallen van je hoed en het weer kunnen oppakken en opzetten van de genoemde hoed, ga zo maar door. Natuurlijk valt dit allemaal extra op door het verhaal die van begin tot eind weet te boeien en je hebt gewoon een fantastisch game neergezet. Open wereld games krijgen op deze manier wel een hele nieuwe betekenis waar we Rockstar best dankbaar voor mogen zijn.


Honorable mentions

Natuurlijk waren er veel meer toppers het afgelopen jaar en die kunnen niet allemaal genoemd worden in een top 5. Games die als dit lijstje bijna hebben gehaald waren:

#FSOM PlayStation GOTY

Gisteren was de laatste dag waarop je je stem kon uitbrengen dus de resultaten gaan we deze week verwerken. 30 december plaatsen we de resultaten op onze website en de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht!

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld of DutchPlayStationGamer.

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram via CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!
Check back every saturday!

Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!
Ben jij of is jouw onderneming/product op zoek naar een partner
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven?
Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com!

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.

Social Media Management, Social Media HOSTING & Micro Marketing.

Speciaal geselecteerd voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Post Bottom Ad

Hier adverteren?